Curated by | curatorsofcuriosities
Ontdek elke week een nieuw object om je over te verwonderen.
7
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over Marte & Marit

Alles begint met een goed stuk taart

Macarons curators of curiosities Foto: Brooke Lark op Unsplash
Let them eat cake.
-Marie Antoinette

Een van de eerste dingen die we samen deden was een stuk taart eten. Die eerste ontmoeting was het begin van een lange vriendschap, zeker toen ook nog eens bleek dat we allebei zo gek geweest waren om ons in te schrijven voor de studie kunstgeschiedenis.

In de gouden tijd van onze studiejaren hebben we onder andere cheesecake gebakken in een magnetron, professoren met echte dia’s in het wild gezien (anno 21e eeuw) en zijn we al vaak samen verdwaald op weg naar een museum.

Inmiddels zijn we semi-serieuze volwassenen die, na een aantal jaar in de kunstwereld gewerkt te hebben, het idee hadden om samen een museum te starten. Toen echter bleek dat museumdirecteuren maar bar weinig tijd hebben om leuke dingen te doen, besloten we om in plaats daarvan een blog te beginnen. Een blog die het beste schrijft én leest onder het genot van een kopje thee en een paar macarons.

Tips, vragen, opmerkingen, glimlachjes of taartrecepten die je met ons wilt delen? Mail ons op: curatorsofcuriosities @ gmail . com (zonder spaties)